Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER ACCOUNTANTSCORE

HET VERHAAL ACHTER ACCOUNTANTSCORE

In de accountancy bestond er tot voor kort geen beoordelingstool. Dat viel ons, een drietal ondernemers, op. ​Daarom zijn wij met de grootste beoordelaar van Nederland, Klantenvertellen, een samenwerking aangegaan. Zij hebben enorme ervaring op het gebied van het online verzamelen van beoordelingen, wij hebben kennis van en een netwerk binnen de accountancy. Klantenvertellen werkt al voor grote partijen als Coolblue, T-mobile, Thuiswinkelwaarborg en Centraal Beheer, maar vanaf nu ook voor de accountants.

In nauwe samenwerking met Klantenvertellen hebben wij een product ontwikkeld dat  is afgestemd op de accountancy. Niet alleen wat betreft uiterlijk, voornamelijk de inhoud is  zorgvuldig samengesteld.

Accountantscore is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen accountancy Nederland. Anderhalf jaar na onze start staat de teller op 200 accountants die gebruikmaken van Accountantscore. Daar zitten éénpitters, kleine en middelgrote kantoren tussen. We bedienen, kortom, de volle breedte van de accountancy. Wat logisch is, nu elk accountantskantoor – groot of klein – gebaat is bij een sterk online profiel, goede online vindbaarheid en daaruit voortvloeiend meer omzet.

Aan ons de taak om al die accountants die beweren dat  ‘Accountantscore niet past bij mijn kantoor’ of ‘ik ben druk zat en zit niet te wachten op extra werk’ of ‘ik ga eerst mijn website vernieuwen’ aan hun verstand te peuteren dat dat geen valide argumenten zijn om Accountantscore buiten de deur te houden. Waarom? Accountantscore levert veel meer op dan het kost, daarom!

 Het team van Accountantscore

Benieuwd hoe Accountantscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://accountantscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://accountantscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/accountantscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off